Η Δόμνα Μιχαηλίδου σε σχολεία του Πειραιά για την Ψυχική Υγεία

Για την Πειραιώτισσα Βουλευτή η προστασία των παιδιών είναι ύψιστη προτεραιότητα. Το έχει αποδείξει τέσσερα χρόνια τώρα από τη θέση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και συνεχίζει με πράξεις και στο Υπουργείο Παιδείας.

Η Δόμνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού προκειμένου να παρακολουθήσει τις δράσεις που διοργάνωσαν οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους, με αφορμή την Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Είχε προηγηθεί η υπογραφή της σε εγκύκλιο για τη διοργάνωση δράσεων στα σχολεία για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Απόλυτα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, η Δόμνα μίλησε με εκπαιδευτικούς για τη σημασία της σωστής ενημέρωσης των παιδιών. «Χάθηκε» στις αγκαλιές των μαθητών και των μαθητριών που με μεγάλη χαρά την υποδέχθηκαν στις τάξεις τους, λίγο πριν της δείξουν όλα όσα είχαν ετοιμάσει. Καθισμένη ανάμεσά τους είδε ένα «διαφορετικό» θέατρο σκιών και στο προαύλιο, μαζί με τα παιδιά, άφησαν μπαλόνια να πετάξουν αφού πρώτα είχαν κολλήσει χαρτάκια πάνω στα οποία ήταν γραμμένα τα αρνητικά συναισθήματα. Μία κίνηση με ουσία, αξία κι έντονο συμβολισμό από τη Δόμνα που δεν έχει πάψει λεπτό να δουλεύει σκληρά για τα παιδιά και την προστασία τους.