Κίνημα Αλλαγής: Στη Βουλή οι καθυστερήσεις επέκτασης του μετρό στον Πειραιά

Στη Βουλή μεταφέρεται το θέμα της καθυστέρησης της επέκτασης του μετρό στον Πειραιά μετά από ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής.

Ερώτηση κατατέθηκε από τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Άρτας, Χρήστο Γκόγκα και τον κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη.

Οι δυο βουλευτές, στην επίκαιρη ερώτησή τους προς τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, σημειώνουν ότι «Οκτώ μήνες μετά την παράδοση των σταθμών επέκτασης της γραμμής 3 προς τον Πειραιά, (Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια), ο Πειραιάς παραμένει «μεταφορικά αποκλεισμένος» από το δίκτυο του Μετρό».

Μεταξύ άλλων ρωτούν «Για ποιον λόγο, ο σταθμός στον Πειραιά θα καθυστερήσει τόσο πολύ μέχρι να μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης, και γιατί αναμένεται να υπάρξει η ίδια καθυστέρηση στους σταθμούς Μανιάτικα και Δημοτικό Θέατρο;».

Οι βουλευτές του Κινήματος αλλαγής το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε επικοινωνία με τον πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής στον Πειραιά, Λευτέρη Χρυσοφάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται ενεργά στην περιοχή και έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.