Η καραντίνα στη Δυτική Αττική μπορεί να γίνει χαριστική βολή για την οικονομία -Ανδριανός Μιχάλαρος: Εκεί βρίσκεται η καρδιά της βιομηχανίας, της παραγωγής, των Logistics

Ντόμινο αρνητικών αντιδράσεων στην επιχειρηματικότητα, την παραγωγή, τη μεταποίηση, την κατανάλωση και τις υπηρεσίες ενδέχεται να προκύψουν, αν δεν τηρηθούν με συνέπεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εκτραχυνθεί η κατάσταση στους Δήμους Ελευσίνος, Μάνδρας και Ασπροπύργου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού “Covid-19”. 

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση που κάνει η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιασκέψεως, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να αναλυθεί η ουσία όσων ανακοινώθηκαν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Σ.ΕΠ.Δ.Α. έχει επισημάνει από την έναρξη της υγειονομικής κρίσεως που προκάλεσε το στέλεχος κορωνοϊού “Covid-19” ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και ιδιαίτερη μέριμνα για την υγειονομική κατάσταση στη Δυτική Αττική, εφ’ όσον εκεί βρίσκεται η καρδιά της βιομηχανίας, της παραγωγής, των Logistics και της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Σ.ΕΠ.Δ.Α. κ. Ανδριανός Μιχάλαρος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η Πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στις επιχειρήσεις!