Αντιδράσεις για το σκίτσο του Αρκά για την τηλεργασία (φωτο)

Ένα ακόμα σκίτσο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δημοφιλέστερος Έλληνας σκιτσογράφος. Αυτήν την φορά στο στόχαστρο του καλλιτέχνη ήταν η τηλεργασία.

Στο στριπάκι που σχεδίασε φαίνεται ένας άνδρας να είναι καθισμένος στον καναπέ του, με τα πόδια του απλωμένα σε ένα σκαμπό και να κοιμάται ροχαλίζοντας.

Η λεζάντα που συνόδευε το σκίτσο έγραφε «ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ».

Όπως είναι φυσικό ένα τέτοιο σκίτσο δεν αντιμετωπίστηκε από όλους ως ένα χιουμοριστικό σχέδιο του σκιτσογράφου. Σε μία περίοδο που ο φόβος της καραντίνας καραδοκεί και τα καθημερινά κρούσματα φέρνουν το lockdown, που ζήσαμε την άνοιξη, ακόμα πιο κοντά, αρκετοί σχολιαστές του σκιτσογράφου δε βρήκαν αστεία την αναφορά σε ανθρώπους που κοιμούνται σπίτι τους την ώρα της δουλειάς τους.

Μάλιστα το σκίτσο βγήκε λίγες ημέρες μετά το νομοσχέδιο στο οποίο αλλάζουν οι όροι εργασίας και ο τρόπος πληρωμής των υπερωριών, προκαλώντας ακόμα πιο αρνητική εντύπωση για τον τρόπο που επέλεξε ο σκιτσογράφος να σχολιάσει την τηλεργασία.