Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: H εμπειρία εξυπηρέτησης, οι προσφορές &τα ανταγωνιστικά προϊόντα ρεύματος αυξάνουν διαρκώς το πελατολόγιο

Συνεχίζονται οι «υψηλές πτήσεις» για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, παρά τις αναταράξεις που έφερε η πανδημία covid-19. Αδιάψευστος μάρτυρας το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της εταιρείας. Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο κατάφερε να επεκτείνει κατά 72% το συνολικό χαρτοφυλάκιο του στη νέα απελευθερωμένη αγορά ενέργειας.

Εξειδικευμένα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Οι λόγοι της επιτυχίας για το Φυσικό αέριο δεν είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Η εταιρεία προσφέρει Ρεύμα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς με έκπτωση συνέπειας 45%, ενώ διαθέτει το φυσικό αέριο με 20% χαμηλότερη τιμή και συνδυασμό των δύο, με πρόσθετη έκπτωση 10% στο ρεύμα.

Χάρη στα 160 χρόνια εμπειρίας και τη μοναδική τεχνογνωσία που έχει συσσωρεύσει, το Φυσικό Αέριο καλύπτει κάθε ανάγκη του καταναλωτή για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο στο σπίτι ή την επιχείρησή, κάνοντας τη ζωή του πιο απλή και ξέγνοιαστη. Είναι η πρώτη εταιρεία του χώρου που διαθέτει σχεδόν εξατομικευμένα προϊόντα στους καταναλωτές, μαζί με πρόσθετες, δωρεάν, υπηρεσίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

Σε μια εποχή που οι καταναλωτές ψάχνουν το κάτι παραπάνω, το Φυσικό Αέριο προσφέρει περισσότερα από 200 προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, καθώς επίσης και συνδυαστικά πακέτα, που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες και ικανοποιούν κάθε σύγχρονη ανάγκη και απαίτηση.

Την ίδια στιγμή, χάρη στις συνεργασίες με μεγάλες εμπορικές αλυσίδες που έχει συνάψει (Vodafone, Interamerican, Alpha Bank, Mondial Assistance , ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο), το Φυσικό Αέριο προσφέρει σε όλους όσοι το επιλέξουνbonus, δωροεπιταγές και ασφάλεια.

Το βασικό κέρδος, ωστόσο, για τον καταναλωτή είναι η μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που βιώνει, καθώς όταν γίνεται πελάτης στο Φυσικό Αέριο απολαμβάνει ένα ευχάριστο ταξίδι καινοτόμων και πρωτοποριακών ενεργειακών λύσεων και μια μοναδική γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων.

Πρωτοπόρος στις ψηφιακές υπηρεσίες

Εξίσου εντυπωσιακές όμως, είναι και ψηφιακές δυνατότητες που το Φυσικό Αέριο εξασφαλίζει. Όλοι οι πελάτες του, αλλά και το ευρύ κοινό, μπορούν να εξυπηρετούνται από την Ειδική Τηλεφωνική Γραμμή 18113, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και φυσικά είναι απολύτως δωρεάν. Αλλά και από την ανανεωμένη και τη φιλική προς τον χρήστη, ιστοσελίδα της εταιρείας – fysikoaerioellados.gr – από την οποία μπορούν επίσης εύκολα και γρήγορα, να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους, κάνοντας χρήση των online υπηρεσιών, my Account, e-payment και web banking, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ενεργειακή εταιρεία

Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές, τα εξειδικευμένα προϊόντα και οι μοναδικές προσφορές, έχουν καταστήσει το Φυσικό Αέριο την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο asset της ΔΕΠΑ Εμπορίας, που προσελκύει το ενδιαφέρον κορυφαίων ενεργειακών ομίλων του εσωτερικού και του εξωτερικού, στο πλαίσιο της εξελισσόμενης αποκρατικοποίησης.

Με περισσότερα από 420.000 νοικοκυριά, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες, 1.200 σχολεία και δημοτικά κτήρια, και με το 94% των πελατών του να το συστήνει ολόθερμα σε τρίτους, εκδηλώνοντας έμπρακτα την ικανοποίησή τους από τις υπηρεσίες του, το Φυσικό Αέριο κερδίζει επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στην ελληνική αγορά ενέργειας.