Τσίπρας: Τρολάρει το… «Κολούρι» για τα Κουφονήσια!

Με αφορμή άρθρο της ιστοσελίδας «το Κουλούρι», ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχασε ευκαιρία να… τρολάρει τον εαυτό του.

Με ένα χιουμοριστικό story απάντησε στον ιστότοπο το οποίο είχε νωρίτερα δημοσιεύσει ένα σατιρικό κείμενο για τον πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται στα Κουφονήσια για διακοπές με την οικογένειά του.

Μάλιστα, «το Κουλούρι» συνόδευσε το κείμενο με μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία είναι ιδιαίτερα σκεπτικός. Όσο για τον τίτλο του κειμένου: «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλή δόση χιούμορ «ανέβασε» στο Instagram ένα story στο οποίο φαίνεται να διαβάζει το άρθρο, ενώ όπως έγραψε στη λεζάντα «ακόμα προσπαθώ».

Διαβάστε το άρθρο από το «Κουλούρι»:

«Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά ωστόσο πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι».