Συνέχεια στο σκάνδαλο που έχει ταράξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας

Σε ποινικό επίπεδο μεταφέρθηκε η αστική… διαφορά μεταξύ της εταιρείας Τοξότης του επιχειρηματία Καλογρίτσα και της λιβανέζικης εταιρίας CCC – CONSOLIDATED CONTRACTORS GROUP SAL, που έχει ταράξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο εργολάβος κατέθεσε πριν από λίγο μήνυση μέσω του συνηγόρου του σε βάρος της εν λόγω εταιρίας και των ιδιοκτητών της, κατηγορώντας τους για απάτη και ψευδορκία, υποστηρίζοντας όμως ταυτόχρονα την εμπλοκή της προηγούμενης κυβέρνησης στη διαμάχη αυτή, μέσω του Νίκου Παπά.

Η διαμάχη μεταξύ των δυο εταιριών έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις αφού την περασμένη Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, σε μια ακραιφνώς νομική διαδικασία για την κύρωση απόφασης ελβετικού δικαστηρίου που υποχρέωνε την εταιρία Καλογρίτσα στην καταβολή 3 εκ. ευρώ στους Λιβανέζους, έγινε η πρώτη δημόσια αναφορά στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.

Στην μήνυση γίνεται λόγος για εξαπάτηση του δικαστηρίου και για προσκόμιση εικονικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ των εταίρων προκειμένου να συμμετάσχει ο Κ. Καλογρίτσας στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα έπειτα από συνεννόηση με τον Νίκο Παπά και το αποκαλούμενο «white house», δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου.