Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Τζάνειο: Η πρώτη ανακαίνιση από το 1960 -Ποιοτικές υποδομές στο νέο σύστημα Υγείας

Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Τζάνειου νοσοκομείου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, επισκέφθηκε την υπό κατασκευή νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα.

Μιλώντας αμέσως μετά στους εργαζομένους, είπε:

«Να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ταχύτητα με την οποία δρομολογείται το σημαντικό έργο της ανακατασκευής του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Επισκέφθηκα τις παλιές πτέρυγες, γνωρίζετε την κατάσταση του νοσοκομείου, είχε να γίνει ανακατασκευή από το 1960, και μπορείτε τώρα να κάνετε τη σύγκριση. Θα προσφέρονται αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Οι πόροι που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης, να ευχαριστήσω το ΤΑΙΠΕΔ για την υλοποίηση του έργου. Τα έργα στα νοσοκομεία ξεπερνούν τα 400 εκατ., οι πόροι του Ταμείου πιάνουν τόπο για την αναβάθμιση του ΕΣΥ και της χώρου της Υγείας.

Να συγχαρώ τους εργαζομένους γιατί δεν είναι εύκολο να προχωράς την εργασία σου ενώ γίνονται έργα. Όμως αυτό φέρνει καλύτερες συνθήκες για εσάς και καλύτερες συνθήκες για τους ασθενείς. Έτσι οραματιζόμαστε τον χώρο της Υγείας, με καλύτερες υπηρεσίες και αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης».