Τάκης Μαυρέας για Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης Περάματος: Οι πολίτες έχουν ανάγκη από υπεύθυνη και ξεκάθαρη ενημέρωση

Ο εκδότης του Portonews και γνώστης των θεμάτων του δήμου Περάματος, κ. Τάκης Μαυρέας, σε ανάρτησή του στο fb, καυτηριάζει το θέμα που έχει αναζωπυρωθεί πριν λίγες μέρες και δεν είναι άλλο από το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης που βρίσκεται στο Πέραμα.

Δείτε την ανάρτηση του Τάκη Μαυρέα

Δυστυχώς έχουμε άλλη μια απίστευτη πρωτοτυπία στο Πέραμα. Δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, πρώην και μη εκλεγμένοι σύμβουλοι βγαίνουν στο f και ζητούν απ’ την δημοτική αρχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Μουσείο της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος απ’ την μεριά του, σωστά μεν , αλλά με ερωτήσεις και αυτός ζητά ενημέρωση απ’ τους…. προηγούμενους δημάρχους. Ο “έχων την σύμβαση του μουσείου” έχει προβεί, με επιστολή του, σε περίεργες και αξιοσημείωτες καταγγελίες που χρίζουν άμεσων απαντήσεων.

Τέλος για να μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας , αύριο έχει Οικονομική Επιτροπή στην οποία όποιος δημοτικός σύμβουλος θέλει ,μπορεί να ρωτήσει και να λύσει όλες τις απορίες του περνώντας όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα και εν συνεχεία να ενημερώσει και τον κόσμο.

Όμως εν κατακλείδι ο λόγος είναι σ’ εσένα Δήμαρχε. Οι πολίτες έχουν ανάγκη από υπεύθυνη και ξεκάθαρη ενημέρωση, έχουν ανάγκη από θετικές, σημαντικές και χαρούμενες εξελίξεις για την πόλη τους και δυστυχώς , συζητήσεις και εξελίξεις σαν αυτή του Μουσείου δεν τιμούν κανένα.

Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι την Δευτέρα θα βγουν πράγματα και θάματα στον αέρα. Η επόμενη μέρα θα είναι για πραγματικούς ενεργούς πολίτες. Καλή συνέχεια σε όλους σας. Τα σέβη μου!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2895327280705040&id=100006833895539