Τα λιμάνια της Αίγινας, του Πόρου, της Ύδρας και των Σπετσών επισκέφθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας

Τα λιμάνια της Αίγινας, του Πόρου, της Υδρας και των Σπετσών επισκέφθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας για την τήρηση των μέτρων

“Προτεραιότητα μας στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι η διασφάλιση στο μέγιστο βαθμό της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας, αλλά και των επιβατών και πληρωμάτων των πλοίων”, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτακης απο τις Σπέτσες, στο περιθώριο της επίσκεψης του στις Λιμενικές Αρχές του Αργοσαρωνικού.

Το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος”, συνέχισε, “είναι καθημερινά παντού, σε λιμάνια, και πλοία, ελέγχοντας την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Αυτό ακριβώς γίνεται και στα λιμάνια της Αίγινας, του Πόρου, της ´Υδρας και των Σπετσών. Γνωρίζουμε ότι κάποια μέτρα είναι δυσάρεστα.

Είναι όμως απολύτως αναγκαία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους των νησιών του Αργοσαρωνικού για την κατανόηση και τη συνεργασία τους καθώς και τις τοπικές αρχές για την προσπάθειά τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει με αμείωτη ένταση να κάνει όλα όσα πρέπει ώστε να κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό”.

Τον κ. Πλακιωτάκη συνόδευαν κατά την επίσκεψη του στα νησιά του Αργοσαρωνικού ο Βουλευτής Ά Πειραιώς κ. Ιωάννης Μελάς, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου.