Βουλή: Ψηφίζονται τέσσερα νομοσχέδια μέχρι το τέλος Ιουλίου

Τον προγραμματισμό για τις μέρες που μένουν μέχρι να κλείσει η Βουλή για τις καλοκαιρινές διακοπές έκανε σήμερα η Διάσκεψη των Προέδρων.

Έτσι τις επόμενες μέρες θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν τέσσερα νομοσχέδια:

    -Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για το παρεμπόριο θα ψηφιστεί σε μία συνεδρίαση, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 11.00.

    -Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης θα ψηφιστεί την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 10.00.

    -Το τρίτο προς ψήφιση σχέδιο νόμου είναι του υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο: «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας». Η συζήτηση και η ψήφισή του θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουλίου, μετά τις επίκαιρες ερωτήσεις, περίπου στις 10.00.

   – Το τέταρτο νομοσχέδιο είναι του υπουργείου Υγείας, με τίτλο «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας – Ίδρυση και καταστατικό του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (ΟΔΙΠΥ Α.Ε.)», θα συζητηθεί και ψηφιστεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 10.00. Η συζήτηση όλων θα είναι ενιαία.