Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Ως εδώ»

«Ως εδώ» από τον βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλο που ζητά επανασύσταση εδώ και τώρα αστυνομικού τμήματος στην περιοχή.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην περιοχή του Κερατσινίου καθώς για δέκατη συνεχόμενη φορά εξελίχθηκαν βανδαλισμοί κατά του κτηρίου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ εκεί. Το κτήριο βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με τον βουλευτή της ΝΔ να προειδοποιεί πως αν δεν υπάρξει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας θα προκύψουν θύματα.

Σημειώνεται πως ήδη το καλοκαίρι ομάδες αναρχικών είχαν προπηλακίσει συνεργάτες του βουλευτή εντός των εκλογών ενώ η τοπική χτυπιέται συνεχώς.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε ανακοίνωση του τόνισε: «Ως εδώ!! Για πολλοστή φορά αναρχικοί καταστρέφουν τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση του κόμματος μας στο Κερατσίνι – Δραπετσώνα. Η επανασύσταση αστυνομικού τμήματος στην Αμφιάλη γίνεται επίκαιρη ξανά όπως είχα ζητήσει με ερώτηση μου προ λίγων ημερών. Και θα επιμείνω για να γνωρίζετε, πριν θρηνήσουμε θύματα. Δεν θα περάσει αυτό. Μεταβαίνω μετά τη Βουλή στο αστυνομικό τμήμα για εξηγήσεις. Δεν ανέχομαι άλλο αυτή την κατάσταση. Τέλος προσκαλώ – προκαλώ τους υπόλοιπους βουλευτές Β Πειραιά όλων των κομμάτων να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή. Όλοι κρινόμαστε.»